Het spoor naar India

Het spoor naar India
Met de trein naar het verre oosten

Ingepakt!

11 March 2011, 11:36

Alle spullen zijn ingepakt, ben klaar om te gaan. Zelf ben ik ook “ingepakt”: ik heb mijn pakken opgehaald en eentje heb ik nu aan. Ik hoop echter dat het geen “wetsuit” wordt want er is hier in Kolkata net een stortbui van mythische proporties begonnen.

Mijn camera maakt alleen acceptabele foto’s bij zonlicht dus helaas kan ik jullie niet meer dan een wat wazige, onderbelichte foto bieden… en mijn teenslippers passen er ook al niet op. Ter compensatie nog een foto van mij in een ander suit: juist, een wetsuit. Inclusief bijna maniakale pre dive smile.

image
image

5 reply's op “Ingepakt!”

 1. comment number 1 by: Muriel

  Ziet er goed uit dat maatpak! Je hoeft niet meteen te werken, maar mag eerst nog een weekendje weg met Tilly Q. Utrechtse Heuvelrug wel wat anders dan India, maar ja… Goede reis en tot over een week!

 2. comment number 2 by: Lapinours

  Na 5 maanden hippie en backbacker, nu geheel strak in het pak! You look marvellous!!

 3. comment number 3 by: Dranoël

  Wat een net ventje ben je in je nieuwe outfit. En wat een prachtige snit, het staat je uitmuntend; het zal je helpen bij het vinden van een leuke baan. Je hebt je vliegticket toch wel omgeboekt naar business class? Niet bij de pakken neerzitten als het onderweg naar het vliegtuig regent hoor, want je hebt immers drie reservepakken bij je. Goeie vlucht gewenst! Wij staan zaterdagochtend om kwart over zeven op Schiphol klaar om je een warm welkom te heten!

 4. comment number 4 by: Konijntje Hopla

  Hé! Hee hé! Hee! Bink! 😉

  Nee, dat ziet er goed uit, sinjeur. Ook die bijna maniakale smile staat je prima.

 5. comment number 5 by: Wieneke

  Nou, je ziet er heel kek uit in het nieuwe maatpak. Nu maar hopen dat we hier in Nederland ook nog eens zomer krijgen 😉
  Het maniakale kan ik niet ontdekken, het lijkt mij gewoon een blije lach.