Het spoor naar India

Het spoor naar India
Met de trein naar het verre oosten

Meer foto’s van Esfahan en Shiraz

24 October 2010, 16:36

Gisteren ben ik aangekomen in Shiraz. Nog geen spannende verhalen, wel alvast wat foto’s, voornamelijk uit Esfahan. Morgen ga ik lekker in groepsverband de toerist uithangen in Persepolis.

Een reply op “Meer foto’s van Esfahan en Shiraz”

  1. comment number 1 by: Dranoƫl

    We hebben weer genoten van je prachtige foto’s. Nooit geweten dat er in Iran zoveel schoons te zien is. Leuk zeg, die foto van de picnic; ja, een succesvolle deal moet immers altijd worden afgesloten met een etentje maar zo’n smulpartij buiten op een Perzisch tapijt is toch wel heel bijzonder. Veel plezier in Shiraz, de stad van rozen en nachtegalen. Wie weet kom je er ook nog wel een pittig drankje tegen wat gemaakt is van de wereldberoemde Shiraz druiven. En een dagje de toerist uithangen in Persepolis daar is niks mis mee, kan je een ander de excursies laten regelen en kom je zelf even lekker tot rust.