Het spoor naar India

Het spoor naar India
Met de trein naar het verre oosten

Foto’s!

19 October 2010, 18:50

Hier een snelle selectie van de foto’s, inclusief flink wat plaatjes van Esfahan, waar ik nu zit. Er zitten leuke en interessante verhalen achter, Esfahan is een van de mooiste en tofste steden waar ik ooit ben geweest. Maar die verhalen houden jullie nog even van me tegoed. Ik moet de vele ervaringen ook nog even omsmeden tot een leesbaar stuk. Kan alvast wel zeggen dat ik het Perzische volk inmiddels volledig in mijn hart heb gesloten! Wat een geweldige mensen!!

4 reply's op “Foto’s!”

 1. comment number 1 by: Wieneke

  Geweldige foto’s. Vooral die laatste is prachtig.
  Ben blij dat het Iraanse volk volgens jou prima is. Hun leider(s) vind ik ietwat eng.

 2. comment number 2 by: Witte Veder

  Mooi! Mooie meisjes!

 3. comment number 3 by: KnutzEls

  Wat een mooie foto’s. Wil ook naar Esfahan, met eigen ogen zien.

 4. comment number 4 by: Dranoël

  Juweeltjes van foto’s! Wat een prachtige, kleurrijke moskeeën! En dat de mensen in Iran geweldig zijn, dat zie je al aan de sympathieke uitstraling van die vier meisjes in het theehuis. Geniet van je verblijf in Esfahan.